Sista passet på VC

Imorgon är det dags för sista passet på VC, vilket även avslutar VFU III. Helt sjukt att det nu gått 10 veckor av den här kursen. Som jag har skrivit tidigare har det både varit spännande, tråkigt och jobbigt. Hade igår slutbedömning och blev även godkänd på den.
 
Nu väntar bara en muntlig presentation av uppgiften som gjorts under psykiatrin och vårdcentralen, vilket vi gör på fredag. 
 
På måndag startar den absolut sista praktiken förr oss, och den sista kursen för mig. Känns väl lite sisådär att jag avslutade VFU III med vc och nu ska ut i hemsjukvården, som ju till viss del är samma sak. Men jag hoppas och tror att det är mer varierande iallafall.
Om bara 17 dagar är det dags för den skriftliga delen av NKSE, börjar kännas lite nervigt. Vi sitter iallafall varje söndag och går igenom olika tentor och diskuterar svaren. Från och med nu ska vi repetera patofysiologin och omvårdnaden av olika sjukdomar (framförallt de stora, som även kommit på flertalet NKSE-tentor genom åren: Hjärtsjukvård, Stroke, Diabetes, akut kirurgi, Parkinson och Alzheimers).

Arkiv