Kvantitativa metoder

Haft 2 föreläsningar i kvantitativa metoder och analyser av statistik etc etc. Det är väl i princip de enda föreläsningarna som varit något intressanta, men det har å andra sidan varit mycket rabblande och tänkande så det är väl inte roligt ur den synvinkeln. Jag hatar verkligen matte, vilket varit en del av uträkningar och sånt.

På fredag blir det flytt till ny lägenhet, känns intressant. Dessutom är det ca 2 veckor till VFUn. Det närmar sig, och nervositeten finns där. Ska försöka få ner mina tankar inför vfun framöver för att ha något att jämföra med under och efter.
Har dock varken fått schema eller brev om SITHS-kortet, och jag som har väldigt bra framförhållning gillar verkligen inte att invänta sånt till sista sekunden.

Inget intressant

Kanske inte det roligaste att börja ett blogginlägg såhär, men jag har verkligen ingenting intressant att presentera för tillfället. Vi har fortfarande vetenskaplig teori och metod och det är ett svårgreppbart ämne, får försöka öva på gamla tentor. Blir iallafall flytt på fredag så kommer ha fullt upp med det..

Det kommer bli betydligt fler blogginlägg under min VFU-period som börjar 9/11. =)
 
En liten notis, skulle vara kul att veta vilka som följer bloggen och vad ni förväntar er av den. 

Presentationsseminarium

Eller vad man ska kalla det... Det hade vi idag iallafall, presenterade vårt arbete om ett forskningsetisk dilemma. Snacka om att vara helt slut efter denna dag, vi fick redovisa 13:25 så före dess sitter man och är spänd och efter den så släpper allting och man blir supertrött. Inte blev det bättre av att jag sov 2-3 timmar inatt heller.
Själva presentationen gick mycket bra så det var skönt.

Lever i stress just nu, dels för att jag ska flytta om ca 2 veckor men har inte fått höra något mer från min kommande hyresvärd om vilket exakt datum det är (den är ledig från 1:a november, men jag hoppas ju få komma in på fredagen), jag vet inte om denna lägenhet blir uthyrd i förtid och dessutom har jag ju den stundande VFU'n som jag är spänd inför. Dessutom ska jag försöka få någon klarhet i denna kurs, vi ska ju förutom detta arbete även plugga inför en tenta. Imorgon blir det bibblan hela dagen och titta igenom gamla tentor o dylikt för att försöka få någon klarhet.

Senaste inläggen

Arkiv

Visa fler inlägg