Snart är det slut

Har blivit lite lite av bloggandet de senaste dagarna, lathet kallas det. Hursomhelst fick tillbaka fysiologitentan, hade räknat rätt sånär på 2p avdrag som jag inte hade räknat med dock. Kommer lägga upp både anatomi- och fysiologitentan snart.
En föreläsning kvar, imorgon 8:15-15:00 (yay). Sen har vi ett artikelseminarium på torsdag, sen har vi ingenting förrän tentan 4/6 och därefter blir det hemgång. Bloggandet kommer pausas i samband med sommarlovet, kanske checkar in nån gång under sommaren, för att sedan ta upp det igen när vi börjar till hösten igen. =)

Död åt dessa tidiga föreläsningar

Somnade först vid 3 inatt av någon anledning så sitter här halvseg och känner mig stressad eftersom det är en timme till föreläsningen, tar 20 min att gå.
Är det nånting jag inte längtar till ang. VFU'n så är det de okristliga tiderna som används på sjukhus, 06:45 oftast följt av ett kvällspass. Tycker det är intressant det som testas i Umeå, 6-timmars arbetspass men inga renodlade raster/lunch utan matuppehåll.
Men jag är ingen morgonmänniska egentligen, vill helst arbeta natt vilket kommer bli svårt som narkossköterska men fram tills dess jobbar jag gärna "ständig natt" som det kallas.

Anatomi och fysiologi 1 avklarad

Igår fick vi svar på anatomi-tentan, eller ja inte officiellt eftersom vi inte fått något mail om det men av någon anledning var en från klassen vid servicecenter och skulle hämta ut en tenta men då fick hon anatomi-tentan i handen istället för den tilltänkta, och sen spred sig det genom klassen så jag hämtade ut den. Klart godkänd även om jag missade 4,5p (0,5 på en missad bokstav) och 4p avdrag på ryggraden, men jag håller inte med läraren där. Kommer lägga upp bild på tentorna också så kan ni se själva. Däremot fick jag avdrag för att jag kallade svansbenet för svanskotan och korsbenet för korsryggraden (vilket är förståeligt ändå).

Idag under föreläsningen noterade någon i klassen att resultatet var inskrivet i ladok och utifrån det såg jag att det stod G på den, däremot kan vi inte hämta ut tentorna förrän på måndag (tidigast imorgon).
Dessa två tentor var jag tvingad att klara eftersom varken omtentatillfället och uppsamlingstentan inte passar in, skulle behövt flyga ned t o r för ett datum vilket är ganska dyrt.

Senaste inläggen

Arkiv

Visa fler inlägg