God jul

Är för tillfället hemma i Norrland och ska fira jul, blir kvar hör till den 6/1. Missade två seminarium så har fått gjort kompletteringsuppgift. Dessugom har vi ett typ av arbete som ska göras och presenteras dagen efter  jag kommer ner, men tur det finns facebook och liknande. 

Kommer nog skriva en sammanfattning av året som har gått så småningom men tills dess God jul och Gott nytt år! 

Ohhhh

Precis fått schemat för kursen som börjar imorgon.. Att jag missade två seminarier visste jag om sedan tidigare, men ett av seminarierna jag missar är ett praktiskt moment med mindfulness och rollspel. Kompletteringen till den verkar vara skitstor.. Lika bra att börja med det på en gång. Missar även ett artikelseminarium, men där ska jag skriva reflektioner på tre artiklar så jag har mitt att göra denna veckan. Tänkte försöka hinna klart detta under veckan så jag kan fokusera på de ordinarie arbetena som ska göras.

Perspektiv

Ibland får man perspektiv på saker och ting. Nu var det inget superallvarligt men då och då blir man påmind om att man bara är ett samtal bort från att livet ska ta en annan vändning.
Kanske behöver man även bli påmind? Hur ska man bygga livet egentligen?

Jag gillar Halmstad och kommer som sagt fullgöra utbildningen, men jag känner ju ändå i grunden att jag vill bo närmare mina kompisar, men framförallt min familj. Det betyder inte nödvändigtvis att jag ska bo på min hemort hela livet, men jag vill iallafall ha möjligheten att relativt snabbt kunna ta mig hem om det skulle behövas.

Jag har tidigare talat om att bosätta mig i Umeå efter studierna, men på senare tid har jag även tänkt lite att arbeta i Halmstad något år först. Men när jag verkligen tänker efter så tror jag att jag flyttar dit redan efter studierna.

Livet är verkligen fullt av vägskäl, när tar man rätt beslut egentligen?

Senaste inläggen

Arkiv

Visa fler inlägg