I'm back!

Sådär, efter 5 dagar på hemmaplan så kom jag ned igårkväll igen. Lägenheten stod tydligen kvar och luktade inte brandrök (stor lagerlokal som tydligen började brinna några hundra bortanför mig). Har missat kursintron och 2 föreläsningar som vi hade igår, en som tydligen skulle vara rätt bra angående stomivård. Jag får helt enkelt läsa in den i litteraturen isåfall. 
Sen har vi fått en flumuppgift angående närhetsetik, vi ska läsa om dessa och sen kika på "I rymden finns inga känslor" och skriva ned dessa möten från filmen samt ha examinationsseminarium nästa vecka. Imorgon är det introduktion till temat Hälsa, där vi tydligen även ska ha ett "förbättringsarbete" och presentera det som en vetenskapsposter i slutet av temat. På måndag börjar KTC igen och metodövning 1, som innefattar en hel del. Detta ska vara inläst till dess så jag måste läsa på mycket i helgen känner jag. Gillar inte att ha missat 2 dagar, känns som att jag hamnat i otakt.
 
Fick förfrågan av studierektorn att medverka i programrådet som finns här, exakt vad de gör vet jag inte men det sitter massa chefer från regionen och nån lärare samt studierektorn och diskuterar sjuksköterskeprogrammet två gånger per termin. Var lite tveksam men vi var 3 st tillfrågade och när den ena skrev att den hade tackat ja så tänkte jag, "Äh vafan, vi testar väl då". Jag har ändå en hel del åsikter rent allmänt och gillar att förändra saker, förhoppningsvis till det bättre, så detta kanske innebär att man kan bidra med något? Visst, jag kommer ju troligtvis inte påverkas av "förbättringarna" men anledningen till att vissa saker är bättre än andra är ju även för att någon har suttit tidigare och gett förslag.
 
Inom gerontologin skriver jag examinationsuppgiften, och det blev lite häktiskt nu såhär innan den ska lämnas in. Deadline är imorgon 23:55, påbörjade uppgiften när jag åkte tåg men orkade inte fokusera på den när jag var hemma. Så idag blev det, förutom att läsa etikboken, att fortsätta med arbetet. Har två punkter kvar att skriva så jag får göra det imorgon kväll.
 
Men men, nu är jag tillbaka för 10 veckors kurs inom omvårdnad och denna kurs innehåller fler moment, så jag tror det blir roligare inlägg framöver. =)

Nu kör vi

Ett litet inlägg, men imorgon är det iallafall tenta. Jag känner mig taggad och tycker att jag har koll på det mesta, sitter och repeterar men tror inte det går in så mycket mer.
Tror jag tar och köper lite "bubbel" imorgon för att fira att kursen är avslutad.. Plus att jag alltid har svårt att sova innan jag ska ut och resa, så det blir som lite sömnhjälp också.

Åker hem över påsken och kommer ner nästa onsdag. Ska hinna med ett möte på akuten på tisdag så det ska bli intressant.

Home stretch...

...som det brukar inom baseball. Nu är vi på upploppet för denna kursen iallafall efter att det varit två sega men intressanta dagar med studentledda lektioner. Vår lektion hade vi alldeles före lunch och eftersom det är främst kvinnor som går på utbildningen så var många extra intresserade av det.

Nu är det bara tentan kvar på onsdag, så det blir att plugga på i helgen och resterande dagar nästa vecka innan jag åker norrut över påsken. Blir nog rätt lugnt här på bloggen några dagar nu.

Senaste inläggen

Arkiv

Visa fler inlägg