Skoltrött

Nog börjar det märkas att vi haft snart nio månaders konstant plugg utan något egentligt uppehåll. Efter den totalt urladdningen med uppsatsen så är motivationen verkligen nere på noll och jag vill egentligen bara få ha sommarlov (eller jag ska ju arbeta men kommer kännas skönt att bara behöva bry sig om jobbet). Vi har en gruppuppgift som ska göras idag och imorgon (redovisas muntligt och sedan en rapport som ska in 22/5) men ingen av oss var speciellt taggade på detta efter uppsatsen så den får bli som den blir, den handlar iaf om riskanalyser. Det är viktigt såklart, men kursen känns malplacerad.
 
Vi har simuleringsövningar och barn-hlr i denna kursen så det känns ju skönt att ha lite mer praktiska saker att arbeta med också. Nåja, inte blev det bättre att vi började klockan 08:15 imorse, kanske därför jag är extra less just idag. :D
#1 - - Maria:

Är gruppuppgiften något krävande/svår? Redovisas den muntligt också?

Svar: Hej,

Jag kan dessvärre inte svara på dina frågor då jag inte vet om kursen ändrats på något sätt. Jag vill dock minnas att studiehandledningen var rätt bra på att förklara vad som skulle göras.

Kursen i sig var inte så svår faktiskt. :-)
blivandeanessk.blogg.se

Arkiv