Handledning

Ni anar inte hur ofta jag, pga snabba tangenttryck, skriver "handeldning" istället för handledning. Har t om vid ett tillfälle skrivit det till handledaren. :D
 
Handeld..ledningen hade vi iallafall idag och det kändes positivt. Hon tyckte vi arbetat på väldigt bra och att det "inte var så mycket ni behövde rätta till". För oss kändes det ju som att det var jättemycket som behövdes ändra, men så känns det ju såklart när man får ett dokument med saker att ändra.
Vi fick även ett tips om hur man kunde presentera kvantitativa artiklar, eftersom merparten av våra artiklar är just kvantitativa. Detta ska vi jobba utefter nu har vi bestämt. TIll en början efter mötet kändes det åt helvete faktiskt, vi fattade inte hur vi skulle göra med artiklarna. Det skulle kodas, och sättas ihop etc etc.. Men sen insåg vi ju att vi faktiskt redan gjort detta. Det andra misstaget vi gjorde var att vi valde kategorier utifrån den första artikeln vi läste och tänkte "Jamen detta låter ju rimligt". Men när vi spikat syftet och började koppla ihop hur ordet erfarenhet kunde sättas in på dessa så skönk modet igen.
 
Efter lite brainstorming så började vi kolla artiklarna igen och nu började vi se kategorier som återkom. Dessa var exempelvis smärtbedömning, smärtbehandling, smärtfrekvens, teamarbete.. Alla som kunde sättas in med sjuksköterskans erfarenhet
 
Tyvärr blir det ett litet hack i skivan imorgon då det är manusseminarium. Morgonen kommer vi behöva kolla igenom de andras arbeten och hitta feedback. Eftermiddagen består av själva seminariet. Men vi borde nog försöka hitta något att göra mellan iaf.
Seminariet innefattar nu artikelöversikter, kvalitetsgranskning, databearbetning, inklusions/exklusionskriterier. 
Därefter har vi 3 veckor som ska spenderas med att skriva resultat samt metod- och resultatdiskussion innan vi har det sista manusseminariet. 
 
12/4 ska arbetet skickas till examinator och handledare för bedömning om det kan gå upp till examination. Men där är vi inte än, även om det börjar närma sig halvtid på kursen. Dagarna går sjukt snabbt när man sitter 8-15 och arbetar. 

Arkiv