God forsättning

Sitter nu på tåget från Göteborg till Halmstad och beräknar vara framme kl 17:10. Tänkte att jag lägger in en liten uppdatering innan jag sammanfattar året och terminen som gått, samt blickar framåt. 
 
Har nu varit hemma i ca 16 dagar och det var skönt att få lite semester. Hade ju tänkt skriva lite arbeten och sånt men ju mer jag läste i boken, desto mer tydligt var det att det inte var någon övermäktig uppgift. Har idag på tåget suttit och läst igenom kapitlen samt skrivit ned de viktigaste delarna. Själva uppgiften i sig handlar om att beskriva mina perspektiv och mina uppfattningar om hälsoekonomi utifrån olika perspektiv (etik, medicin, kostnader etc etc). Som jag nämnt tidigare så ska det inte lämnas in utan vi sitter i grupper på onsdag och ska diskutera vad vi kommit fram till. Ett krav var dock att vi ska ha 20 hälsoekonomiska begrepp, men dessa läser man om i litteraturen så det är bara att bearbeta dem så gott det går och få med dem också.
 
Läkemedelstentan rättades väldigt snabbt och redan veckan efteråt fick jag veta atat jag var godkänd. Kändes skönt att ha det bortstökat. Kvar inom beräkning är de två uppgifterna i NKSE, men det är termin 6.
 
Det är alltid lite jobbigt när man åker tillbaka, mestadels för att man kommer till en helt tom lägenhet och man varit van att ha folk runtomkring sig. Men det går över när man börjat få iordning igen. Tänkte jag skulle komma igång med träningen igen, blev ju ett uppehåll iom att jag åkte hem över jul. Känns skönt, så man inte blir sittandes hemma så mycket.
 
Blev även antagen till extrakurs nr 2, Fysisk aktivitet och hälsa. Denna går på halvtid men börjar samtidigt som smärtkursen och vetenskaplig teori och metod. Får se hur mycket arbete det är med den, men jag kommer att avbryta den kursen i första hand om det blir för mycket, eftersom smärta är bra mycket mer intressant.

Arkiv