Konklusion, implikation och sammanfattning

Idag kan man nog säga att arbetet blev klart då vi skrev ihop en konklusion och implikation, samt skrev sammanfattningarna på både svenska och engelska. Måste säga att google translate blivit bra mycket bättre de senare åren. :)
Läste igenom hela arbetet och kollade efter stavfel och sen granskade vi varenda referens, så att de fanns där. Detta är ett hett tips att göra faktiskt, för vi hade missat iallafall 4-5 referenser totalt. Nu har vi även bestämt oss för att inte läsa igenom arbetet fler gånger, för det finns alltid småsaker man vill rätta till eller fixa med. Nu överlåter vi den delen dels till manusseminariet imorgon, som kanske kan ge oss lite annan input på saker, samt till vad handledaren anser efter detta. 
 
Kommer nog förbli såhär också, att vi inte läser igenom arbetet fler gånger utan bara tar in feedback. Slutligen är det ju responderingen och examinatorns förslag till förändringar som blir det sista vi gör. Som sagt, det går inte att hela tiden läsa igenom arbetet och försöka ändra. Då blir det nog aldrig klart. ;)

Arkiv