Glad påsk

Sitter i ett betydligt kallare norrland och skriver detta. Har varit skönt att få vera hemma och träffat familj och kompisar, fast har försökt undvika att stressa för att hinna med allting. Var viktigt att få lite tid att inte göra nånting alls också känner jag.
 
Vi skickade in vårat arbete i måndags och fick svar redan dagen efter av examinatorn som bedömde att arbetet var tillräckligt bra för att examineras. Det var tidigare sagt så att examinatorn inte kommer vara någon ny handledare så därför blev vi lite förvånad när vi fick ett mail med feedback på arbetet av examinatorn. Det var främst en del i metodbeskrivningen som vi var tvungen att reda ut, vilket vi gjorde. Sen lite allmän feedback vad vi skulle tänka på och en hel del rättade vi till. Andra delar kommer vi inte röra eftersom vi kan argumentera för detta och kommer isåfall ta upp det på seminariet.
Kul att examinatorn skrev att denna uppsats mycket väl skulle kunna vinna vårdförbundets pris för bästa uppsats. :) Men det återstår att se hur det blir med den saken, finns säkert många andra uppsatser som också är bra. Ska bara komma ihåg att skicka in det till facket också så att det kan bedömas. :)
 
Annars åker jag ned igen den 19/4 och det är även då vi får veta vilka vi ska opponera på, samt vilka som opponerar mot oss. Då ska arbetet skickas till dessa och vi ska börja läsa ett annat arbete, förhoppningsvis kanske jag hinner få arbetet tidigt under onsdagen så jag kan läsa på tågresan. Det är bara 2 veckor kvar av denna kursen, nu börjar man verkligen se en ljusning.

Arkiv