Föreläsningar

Under veckan har vi haft en del "föreläsningar" om de olika områdena som kan ingå i vfuerna. Efter intron i måndags så var det perioperativ och preoperativ omvårdnad, vilket var rätt intressant. I tisdags var det psykiatrin och då kom representanter från i princip alla avdelningar och mottagningar.. Detta var ett rent rekryteringsmöte i min mening, jag lyssnade när det handlade om PIVA och stannade över lunchen som det bjöds på (av avdelningscheferna som också kom och snackade) men efter lunchen åkte jag hem, för inte var det speciellt intressant att sitta 3 timmar till och lyssna på reklam för avdelningarna.
 
Idag var det prehospital omvårdnad och eftersom arbetssättet liknar akutens så var det föga intressant. Åkte hem vid lunch eftersom det skulle var barnsjukvård på eftermiddagen. Hoppar även den om obstetriken imorgon. Ett tips till er som börjar termin 6 i framtiden; dessa föreläsningar känns mest som att de är till för de som kommer vara placerad på något av dessa.
Jag köper ju att det är intressant att lyssna om barnsjukvård om man ska vara där..
 
Hursomhelst så kommer vi vara på sjukhuset imorgon eftermiddag för att gå runt på de avdelningar vi ska vara på under "spåren". 

Senaste inläggen

Arkiv

Visa fler inlägg