Sammanfattning psykiatri

Tänk vad tiden går fort nu. Jag har redan avklarat 3 veckor inom den första praktiken, sånär som på en dag eftersom jag kör slutbedömning och kvällspass på fredag. Psykiatrin är den placeringen hittills jag känt mig väldigt ambivalent till. Tidigare placeringar har jag verkligen trivts bra och känt att jag skulle kunna arbeta inom detta, men inom detta område känner mig sjukt omotiverad. Däremot inte sagt att jag inte lagt ner tid på att verkligen sätta mig in i det, men det visade sig inte vara något för mig. Jag kommer dock ta med mig vissa delar inför framtiden, och om detta skrev jag i ett tidigare inlägg.
 
På måndag eftermiddag börjar placeringen på IVA och den ser jag fram emot. Förhoppningsvis kan jag ställa om mentalt och få tillbaka motivationen. Som vanligt vill jag vara förberedd så jag har lånat en bok om omvårdnad vid intensivvård, mest för att jag iallafall vill ha en liten inblick i det teoretiska. T om jag förstår ju att man inte kan läsa in en hel specialistutbildning på en vecka. :P
 
Har även idag varit i kontakt med vårdförbundet och fått lite tips om Västerbottens läns landsting och löneförhandlingar, vilket innebär en del tips och trix. Finslipar på mina argument om lönen bland annat nu. Råder er att ta kontakt med dem innan ni går ut och söker jobb också.
 
 
 
Fick en frågan via kommentarerna om studietips till anatomi och fysiologi. En hel del tips har jag skrivit tidigare under den här.
 
Gällande anatomin så gjorde jag en egen quiz för många av dessa under den här länken

Arkiv