Namnbyte

Ja, som ni er så heter bloggen inte "blivande anestesisjuksköterska" längre. Jag har länge funderat över det här med namnet och kommit fram till att jag vill att den ska representera mig just nu, och kanske inte 10-15 år framåt.

När jag skapade denna blogg 2015 så var jag helt på det klara att jag ville bli just anestesisjuksköterska... Men mycket vatten har runnit under broarna och jag kan just nu säga att jag inte är lika intresserad av denna inriktning.

Anledningen till namnbytet innebär först och främst att det blir tydligare för nya läsare vad den egentligen handlar om. Sen möjliggör det att jag kan byta namn när jag är färdig sjuksköterska till något mer lämpligt.
Men främst är det för min egen skull, jag sätter mig inte i ett fack. Jag har känt de gånger jag skrivit om mina tankar inför framtiden så slåss jag hela tiden mot det fack bloggnamnet placerade mig i. Jag vill kunna spåna fritt om vilka inriktningar jag är intresserad av, nånting som jag inte kände med det gamla namnet.

Domännamnet kommer ju dock vara detsamma. Så ni behöver inte ändra något i något eventuellt bokmärke eller så, och själva domänen är ju lite av personligheten också så där kommer det fortsätta stå som det gjort. Sen vad ni sedan väljer att kalla bloggen är upp till er. =)

Jag är dock samma person, och inläggen kommer nog vara liknande som det varit. Kanske blir det mer spånande över framtida yrkesval och eventuella specialistinrikningar?

Nu kör vi. :-)

Arkiv