Utekväll

Ikväll blir det en krogrunda med en kompis. Att det kan skilja sig så mycket från ens hemstad mot Halmstad när det gäller sånt här. Jag är uppvuxen med att man går ut, och då oftast går på ett ställe (för de tar inträde och det finns inte så många ställen att gå ut på, haha), och stannar där resten av kvällen.

I Halmstad, och säkert många andra lite större städer, kan man börja på ett ställe och dricka några öl samtidigt som man spelar lite biljard eller spelar pingis, sen kan man gå vidare till ett ställe där man sitter och snacka, tar en öl.. Går vidare på O'learys, som här nere är en sportbar (som det ska vara), och på den vägen är det. Ingen massa fylla och nattklubbar, bara en trevlig kväll.

Vi tänkte iallafall börja på Venezia pizzeria vid kl 20:00 och ta det därefter. Venezia har förmodligen de absolut bästa pizzorna jag nånsin testat, och jag brukar inte vara lättövertygad när det gäller mat. =)

Skolmässigt så har vi seminarium angående hjärnans sjukdomar på måndag, därefter går vi in på bröstorganens sjukdomar (vilket är det område som jag är mest intresserad av faktiskt),

Arkiv